Już 23 listopada "Artur Siódmiak CAMP" na Torwarze!

Fundacja Akademia Sportu już po raz drugi zaprasza na szczególną lekcje WF’u, połączoną z próbą ustanowienia rekordu w liczbie osób jednocześnie trenujących piłkę ręczną. Tak spektakularnego wyzwania nikt wcześniej w Polsce się nie podejmował! Jednak doświadczenia zdobyte podczas ubiegłorocznej edycji CAMP warunkują powodzenie tegorocznej imprezy. Głównym partnerem wydarzenia jest Ministerstwo Sportu i Turystyki, a patronat honorowy nad największą lekcją wychowania fizycznego objął Minister Sportu i Turystyki Witold Bańka.

Główną misją imprezy jest zainicjowanie kontaktu z piłką ręczną, co może być dla wielu uczestników początkiem trwałej przygody ze sportem. Zajęcia sportowe w przypadku dzieci mają ogromny wpływ chociażby na ich prawidłowy rozwój, wyższą samoocenę, czy zdolność nawiązywania relacji.

Wydarzenie swoja obecnością uświetnią gwiazdy sportu i telewizji, dzięki czemu trening zyska dodatkowe walory. Wszyscy będą mieli okazję uścisnąć dłonie Ambasadorów i razem z nimi stawić czoła sportowemu wyzwaniu. Podczas CAMPU obecni będą m.in. Ania Lewandowska, Monika Pyrek, Jerzy Dudek, Dariusz Michalczewski i wielu innych.

Formularz zgłoszeniowy znajduje się pod poniższym linkiem

Zapraszamy uczniów szkół podstawowych wraz z opiekunami, czy nauczycielami wychowania fizycznego!

Gwarantujemy sportowe emocje i super zabawę. Do zobaczenia :)

Ostatnio zmienianyśroda, 26 październik 2016 11:39

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.