"Artur Siódmiak CAMP" na Torwarze już za nami! Nowy rekord został ustanowiony!

Na Torwarze panowała wczoraj gorąca atmosfera! Tego dnia piłkę ręczną postanowiły trenować dzieci z całej Polski. Wszystko za sprawą Fundacji Akademia Sportu i Artura Siódmiaka, który od wielu lat jest mentorem nie tylko najmłodszych sportowców i zachęca wszystkich do podjęcia aktywności.  W "Największej Lekcji WF'u"  wzięli udział znani byli i aktywni sportowcy, m.in. pływaczka Otylia Jędrzejczak, specjalizująca się w kolarstwie górskim Maja Włoszczowska, tenisistka Klaudia Janas-Ignacik, siatkarka Milena Radecka, wioślarz Marek Kolbowicz, tyczkarka Monika Pyrek, lekkoatleci Tomasz Majewski i Piotr Małachowski oraz siatkarze Andrzej Wrona i Paweł Zagumnym. Wczorajsza edycja "CAMPU" z pewnością przejdzie do historii, ponieważ w sumie na treningu pojawiło sie około 5 000 młodych fanów „szczypiorniaka"! Ten wynik niesamowicie nas cieszy i motywuje do dalszych działań.  Trzymajcie kciuki za kolejne edycje „Lekcji WF’u” i kolejne rekordy!

Ostatnio zmienianyczwartek, 24 listopad 2016 13:33

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.